Le Macioche Brunello di Montalcino Riserva DOCG - Tenuta Le Macioche
Viac informácií o Le Macioche Brunello di Montalcino Riserva DOCG - Tenuta Le Macioche
V sudoch dozrievané víno Le Macioche Brunello di Montalcino Riserva z vinárskej oblasti Toskánsko sa v pohári prezentuje hustou rubínovočervenou farbou. Pootočením pohára toto červené víno odhalí vysokú viskozitu, ktorá sa odráža v silných kostolných oknách na okraji pohára. Vôňa tohto červeného vína z Toskánska presvedčí tónmi ostružín. Ak sledujeme vôňu ďalej, pridáva sa tabak, klinčeky a muškátový oriešok.
Tenuta Le Macioche Le Macioche Brunello di Montalcino Riserva je príjemne suché. Toto červené víno nikdy nepôsobí hrubo alebo mdlo, ako by sa dalo očakávať od segmentu vínnych ikon. V chuti je štruktúra tohto silného červeného vína nádherne zamatová a hustá. Záver tohto červeného vína z vinárskej oblasti Toskánsko, presnejšie z Brunello di Montalcino DOCG, napokon poteší pozoruhodným zakončením.
Vinifikácia vína Tenuta Le Macioche Le Macioche Brunello di Montalcino Riserva
Toto silné červené víno z Talianska sa vyrába z odrody hrozna Sangiovese. Le Macioche Brunello di Montalcino Riserva je skrz-naskrz starosvetské víno, pretože toto talianske dýcha mimoriadnym európskym šarmom, ktorý jasne podčiarkuje úspech vín starého sveta. Po zbere sa hrozno okamžite odvezie do vinárstva. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Kvasenie potom prebieha v malom dreve pri kontrolovaných teplotách. Po kvasení nasleduje niekoľko mesiacov zrenia na jemných kvasničných usadeninách a víno sa napokon plní do fliaš.
Odporúčané jedlo pre Le Macioche Brunello di Montalcino Riserva z Tenuta Le Macioche
Vyskúšajte toto červené víno z Talianska ideálne temperované pri teplote 15 - 18 °C ako prílohu k tekvicovému nákypu, boeuf bourguignon alebo dusenému kurčaťu na červenom víne.
- Več izdelkov iz Tenuta Le Macioche