Schwarz Rot - Schwarz Wein
konzultácie!
segura!
dodanie!
Viac informácií o Schwarz Rot - Schwarz Wein
V sudoch dozrievajúci Schwarz Rot z vinárskej oblasti Burgenland sa v pohári prezentuje jasnou svetločervenou farbou. Pri vírení pohára možno v tomto červenom víne vnímať prvotriednu vyváženosť, pretože na stenách skla nevystupuje ani vodnaté, ani sirupovité či likérové. Vôňa tohto červeného vína z Burgenlandu poteší tónmi malín, fialiek, černíc a sliviek. Práve jeho ovocný charakter robí toto víno takým výnimočným.
Schwarz Wein Schwarz Rot zaujme svojou elegantne suchou chuťou. Bolo plnené do fliaš s výnimočne nízkym obsahom zvyškového cukru. Ide o skutočné akostné víno, ktoré jasne vyniká jednoduchšími vlastnosťami, a tak toto rakúske víno napriek všetkej svojej suchosti prirodzene očarí najjemnejšou vyváženosťou. Chuť nepotrebuje nevyhnutne veľa cukru. Na podnebí je štruktúra tohto dobre vyváženého červeného vína nádherne hodvábna. Záver tohto mladého červeného vína z vinohradníckej oblasti Burgenland, presnejšie z Leithabergu / Neusiedlersee-Hügelland, napokon zaujme pozoruhodným záverom.
Vinifikácia čierneho vína Čierne červené
Toto vyvážené červené víno z Rakúska sa vinifikuje z odrody hrozna Zweigelt. Schwarz Rot je starosvetské víno skrz naskrz, pretože toto rakúske dýcha mimoriadnym európskym šarmom, ktorý jasne podčiarkuje úspech starosvetských vín. Po zbere sa hrozno okamžite prevezie do lisovne. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Nasleduje kvasenie v nerezových nádržiach a v malom dreve pri kontrolovaných teplotách. Po skončení kvasenia elegantné víno Schwarz Rot zreje ďalších 19 mesiacov v dubových sudoch.
Odporúčanie pre čierne víno Schwarz Rot
Toto červené víno z Rakúska pite pri teplote 15 - 18 °C ako prílohu k Boeuf Bourguignon, cestovinám s klobásovými knedľami alebo špagetám s kapiou a paradajkovou omáčkou.
- Več izdelkov iz Schwarz Wein