Viac informácií o Culinaria Grand Vin - Leopard's Leap
Culinaria Grand Vin od Leopard's Leap zo Západného Kapska má v pohári jasnú rubínovočervenú farbu. V nose tohto červeného vína Leopard's Leap sa objavujú všetky druhy čiernych ríbezlí a malín. Akoby to nebolo dosť pôsobivé, pridáva sa céder a tabak vďaka zreniu v malých drevených sudoch.
V chuti je Culinaria Grand Vin z Leopard's Leap nádherne aromatické, ovocné a vyvážené. Na jazyku sa toto dobre vyvážené červené víno vyznačuje neuveriteľne hustou textúrou. Vďaka vyváženej ovocnej kyslosti Culinaria Grand Vin lichotí príjemným pocitom v ústach a zároveň nepostráda sviežosť. Záver tohto mladého červeného vína z vinohradníckej oblasti Západného Kapska napokon poteší pozoruhodným dozvukom.
Vinifikácia vína Culinaria Grand Vin z Leopard's Leap
Toto vyvážené červené víno z Južnej Afriky sa vyrába z odrôd hrozna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot a Petit Verdot. Po zbere sa hrozno dostáva do vinárstva čo najrýchlejšie. Tu sa triedi a starostlivo drví. Nasleduje kvasenie v malom dreve pri kontrolovaných teplotách. Po fermentácii nasleduje 16 mesiacov zrenia vo francúzskych dubových barikoch.
Odporúčanie pre jedlo Leopard's Leap Culinaria Grand Vin
Toto červené víno z Južnej Afriky pite ideálne temperované pri teplote 15 - 18 °C ako prílohu k tortille s pórom, teľaciemu varenému filé s fazuľou a paradajkami alebo zeleninovému kuskusu s hovädzími mäsovými guľkami.
- Več izdelkov iz Leopard's Leap