🍷 Skemerlig Cabernet Sauvignon od Kaapzicht sa predstavuje s plným purpurovým odtieňom a nadchne komplexnými arómami zo sladkej čerešne a slivky.
🍽️ Tento elegantný červené víno si užite optimálne s Boeuf Bourguignon alebo s pečenou teľacou pečeňou pre nezabudnuteľný chuťový zážitok.
🌍 Rozmanitosť aróm a čistota odrôd hrozna prichádza na svetlo s každou fľašou z renomovanej vinárskej oblasti Stellenbosch v Južnej Afrike.
balenie!
Viac informácií o Skemerlig Cabernet Sauvignon - Kaapzicht
Skemerlig Cabernet Sauvignon z vinárskej oblasti Západný Kap sa v pohári prezentuje hustou fialovočervenou farbou. V pohári toto červené víno z Kaapzichtu vykazuje vôňu višní, čučoriedok, červených ríbezlí a sliviek, ktorú dopĺňajú čierne ríbezle, opečené drevo a fenikel. Kaapzicht Skemerlig Cabernet Sauvignon sa milovníkom vína predstavuje ako nádherne suché víno. Toto červené víno nie je nikdy hrubé ani strohé, ako by ste od vína očakávali. Toto silné a hutné červené víno je plné a komplexné na jazyku. Skemerlig Cabernet Sauvignon je na jazyku nádherne svieži a živý vďaka výraznej ovocnej kyseline. Záver tohto dobre vyzretého červeného vína z vinárskej oblasti Western Cape, presnejšie zo Stellenboschu, zaujme krásnou dochuťou.
Vinifikácia vína Skemerlig Cabernet Sauvignon z Kaapzichtu
Toto červené víno sa jednoznačne zameriava na jednu odrodu hrozna, a to Cabernet Sauvignon. Pre toto výnimočne silné jednodruhové víno z Kaapzichtu sa zberalo len prvotriedne hrozno. Po ručnom zbere sa hrozno čo najrýchlejšie prepraví do lisovne. Tu sa vyberie a starostlivo rozdrví. Kvasenie potom prebieha v nerezových nádržiach a veľkých drevených sudoch pri kontrolovaných teplotách. Po skončení fermentácie môže Skemerlig Cabernet Sauvignon ešte 24 mesiacov harmonizovať na jemných kaloch.
Návody na Kaapzicht Skemerlig Cabernet Sauvignon
Toto červené víno z Južnej Afriky sa ideálne podáva pri teplote 15 - 18 °C ako príloha k boeuf bourguignon, varenému teľaciemu mäsu s fazuľou a paradajkami alebo pečenej teľacej pečeni s jablkami, cibuľou a omáčkou z balzamikového octu.