🍷 Cava Extremarium Brut Reserva očarí svojou krémovou textúrou a elegantným zrením vo francúzskom dube
🍽️ Ideálny k chutnému špenátovému gratínu s mandľami alebo treske s uhorkovo-horčicovou zeleninou
🌟 Vyrobené z vybraných odrôd hrozna, ako sú Chardonnay a Xarel-lo, v renomovanej vinárni Mont Marcal
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
balenie!
Viac informácií o Cava Extremarium Brut Reserva DO - Mont Marcal
Ľahkonohá Cava Extremarium Brut Reserva z pera Mont Marcal žiari v pohári žiarivou svetložltou farbou. V strede sa tón mení na očarujúcu farbu. Vo vôni sa táto Cava Mont Marcal prezentuje všetkými možnými druhmi čiernych čerešní, sliviek, višní Morello a damsonov. Akoby to už nebolo pôsobivé, zrenie v malých drevených sudoch dodáva orientálne korenie, pražené lieskové oriešky a škoricu.
Na jazyku sa táto ľahká Cava vyznačuje neuveriteľne krémovou textúrou. Cava Extremarium Brut Reserva s vitálnou ovocnou kyselinkou je na jazyku pôsobivo svieža a živá. Záver tejto Cavy z vinárskej oblasti Katalánsko je presvedčivý s dobrou dochuťou.
Vinifikácia vína Cava Extremarium Brut Reserva z Mont Marcal
Elegantné víno Cava Extremarium Brut Reserva zo Španielska je cuvée vyrobené z odrôd hrozna Chardonnay, Macabeo, Parellada a Xarel-lo. Po zbere hrozna sa hrozno okamžite odvezie do lisovne. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Nasleduje kvasenie pri kontrolovaných teplotách. Po vinifikácii nasleduje 4-mesačné zrenie v štvrtinových dubových sudoch z francúzskeho duba.
Odporúčanie pre Cava Extremarium Brut Reserva z Mont Marcal
Vychutnajte si túto Cavu zo Španielska najlepšie vychladenú pri teplote 8 - 10 °C ako prílohu k špenátovému gratinovanému mäsu s mandľami, dusenému rumu alebo treske s uhorkovo-horkou zeleninou.
- Več izdelkov iz Mont Marçal