🌟 Pomerol AOC od Château Nenin sa vyznačuje hodvábne elegantnou textúrou a perfektne vybalansovanou zmesou Cabernet Franc a Merlot
🍷 Pri teplote 15 - 18°C harmonizuje toto červené víno ideálne s jahňacím ragú a opečenou teľacou pečeňou, ktoré further vylepšujú chuťový zážitok
🌿 Pôvod z renomovanej vinárskej oblasti Bordeaux robí tento Château Nenin Pomerol absolútnym vrcholom pre každého milovníka vína
balenie!
Viac informácií o Pomerol AOC - Château Nenin
V pohári Pomerol z Château Nenin odhaľuje jasnú fialovočervenú farbu. Ak pohár trochu nakloníte, môžete na okrajoch vidieť prechod farby do granátovo červenej. Pri vírení pohára je možné vnímať dokonalú vyváženosť tohto červeného vína, pretože na stenách pohára nevystupuje vodnatým, sirupovitým alebo likérovým spôsobom. Vo vôni sa toto červené víno Château Nenin prezentuje všetkými druhmi moruší, černíc, čučoriedok a čiernych ríbezlí. Akoby to nebolo dosť pôsobivé, pridáva sa škorica, horká čokoláda a vanilka.
Château Nenin Pomerol je príjemne suché. Toto červené víno nie je nikdy hrubé ani mdlé, ale guľaté a hladké. Na podnebí je textúra tohto dobre vyváženého červeného vína nádherne hodvábna a mäsitá. V závere toto skladovateľné červené víno z vinohradníckej oblasti Bordeaux poteší krásnou dĺžkou. Opäť sa objavujú tóny černíc a moruše.
Vinifikácia Château Nenin Pomerol
Hrozno Cabernet Franc a Merlot je základom prvotriedneho a nádherne vyváženého Cuvée Pomerol z Château Nenin. Po zbere hrozna sa hrozno okamžite odvezie do vinárstva. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Kvasenie potom prebieha v pivnici pri kontrolovaných teplotách. Po kvasení nasleduje zrenie.
Odporúčanie pre Pomerol z Château Nenin
Toto červené víno z Francúzska si najlepšie vychutnáte pri teplote 15 - 18 °C. Je ideálne ako doplnok k likérom. Výborne sa hodí k dusenému jahňaciemu mäsu s cícerom a sušenými figami, plneným paprikám alebo pečenej teľacej pečeni s jablkami, cibuľou a omáčkou z balzamikového octu.
- Več izdelkov iz Château Nenin