Viac informácií o Museum Numerus Clausus Tempranillo Cigales DO - Finca Museum
Finca Museum Museum Numerus Clausus Tempranillo Cigales je prvotriedne červené víno. Má nádherne hustú, rubínovo červenú farbu. Ak pohár trochu nakloníte, na okrajoch tohto vína vyzretého v sudoch môžete vidieť prechod farby vína smerom ku granátovo červenej. Pootočením pohára sa v tomto červenom víne odhalí vysoká hustota a plnosť, ktorá sa prejavuje v kostolných oknách na okraji pohára. V nose toto červené víno Finca Museum predstavuje všetky druhy ostružinového želé. Akoby to už nebolo pôsobivé, zrenie v malých drevených sudoch dodáva eukalyptus, minerály a čučoriedky.
Toto španielske víno zaujme svojou elegantne suchou chuťou. Bolo plnené do fliaš s výnimočne nízkym obsahom zvyškového cukru. Ako sa dá očakávať od ikony segmentu vín, toto španielske víno napriek všetkej svojej suchosti prirodzene očarí najjemnejšou vyváženosťou. Chuť nevyhnutne nepotrebuje cukor. Toto hutné červené víno je plné a na podnebí mnohotvárne. Záver tohto zrelého červeného vína z vinárskej oblasti Kastília - León, presnejšie z Cigales DO, napokon poteší mimoriadnym zakončením.
Vinifikácia Finca Museum Museum Numerus Clausus Tempranillo Cigales
Základom silného vína Museum Numerus Clausus Tempranillo Cigales zo Španielska je hrozno odrody Tempranillo. Samozrejme, že víno Museum Numerus Clausus Tempranillo Cigales nie je podmienené len pôdou Cigales DO. Toto španielske víno možno označiť za víno starého sveta v tom najlepšom zmysle slova, ktoré sa prezentuje mimoriadne pôsobivým spôsobom. Hrozno pre toto červené víno zo Španielska sa zbiera výlučne ručne, keď je dokonale zrelé. Po zbere sa hrozno rýchlo prevezie do lisovne. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Kvasenie potom prebieha v malom dreve pri kontrolovaných teplotách. Po fermentácii nasleduje 30 mesiacov zrenia v dubových sudoch.
Odporúčanie pre jedlo Museum Numerus Clausus Tempranillo Cigales z Finca Museum
Vyskúšajte toto červené víno zo Španielska najlepšie temperované pri teplote 15 - 18 °C ako prílohu k plneným paprikám, boeuf bourguignon alebo kačacím prsiam s cukrovým hráškom.
- Več izdelkov iz Finca Museum