🍾 Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut ohromuje svojou elegantnou a maslovou textúrou s nádychom čerstvosti
🥗 Vychutnajte si tento sekt perfektne vychladený k ovocnému jogurtovému mousse alebo osviežujúcemu endíviovému šalátu
🌱 Vyrobené renomovaným vinohradníckym družstvom Achkarren z najlepších hrozna Weißburgunder z malebnej vinárskej oblasti Baden
balenie!
Viac informácií o Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut - Winzergenossenschaft Achkarren
Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut z vinárskej oblasti Bádensko má v pohári jasnú svetložltú farbu. Perlivosť tohto sektu žiari v pohári vitálne a dlho vydrží. Vo vôni tohto sektu Winzergenossenschaft Achkarren sa prejavujú všetky druhy mirabelek, zelených jabĺk a hrušiek.
Toto šumivé víno od spoločnosti Winzergenossenschaft Achkarren je niečo pre znalcov vína, ktorí ho nemajú radi úplne suché. Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut primerane obsahuje 8,3 gramu zvyškového cukru. Na jazyku je štruktúra tohto dobre vyváženého sektu nádherne ľahká a maslová. Vďaka stručnej ovocnej kyseline je Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut na jazyku pôsobivo svieži a živý. Záver tohto sektu z vinárskej oblasti Bádensko, presnejšie z Kaiserstuhlu, je napokon presvedčivý svojím mimoriadnym dozvukom. Záver sprevádzajú aj minerálne aspekty pôdy, v ktorej dominuje spraš a íl.
Vinifikácia vína Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut od spoločnosti Winzergenossenschaft Achkarren
Vyvážené víno Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut z Nemecka je jednodruhové víno vyrobené z odrody Rulandské biele. Hrozno rastie v optimálnych podmienkach v Bádensku. Vinič tu zapustil korene hlboko do ílovitých a sprašových pôd. V čase optimálnej zrelosti sa hrozno pre Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut zbiera výlučne ručne bez použitia trestajúcich a málo selektívnych zberačov. Po ručnom zbere sa hrozno rýchlo prevezie do lisovne. Tu sa vyberie a starostlivo rozdrví. Teraz nasleduje kvasenie základných vín.
Odporúčanie pre jedlo Achkarrer Weisser Burgunder Sekt brut od spoločnosti Winzergenossenschaft Achkarren
Tento sekt z Nemecka najlepšie vyskúšajte veľmi dobre vychladený pri teplote 5 - 7 °C ako prílohu k jogurtovej pene s makom, ovocnému endívovému šalátu alebo bazovej jogurtovej zmrzline s medovkou.
- Več izdelkov iz Winzergenossenschaft Achkarren