🍷 Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C. sa prezentuje v elegantnej ružovej farbe a nadchýna jemným perlením
🥗 Vychutnajte si tento osviežujúci Prosecco ideálne k chutným jedlám, ako sú zeleninový šalát s červenou repou alebo špagety s jogurtovo-mätovým pestom
🇮🇹 Vyrobený z ušľachtilých odrôd Glera a Pinot Noir, tento víno stelesňuje esenciálnu ľahkosť vinárskeho regiónu Veneto od Casa Vinicola Carlo Botter
balenie!
Viac informácií o Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato DOC - CVCB
CVCB Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C. je prvotriedne Doppio Passo v pohári. Má nádherne žiarivú ružovú farbu. Bublinky tohto šumivého vína v pohári žiaria stabilne a jemne. Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C. od CVCB je ideálne pre všetkých milovníkov suchého vína. Nikdy však nie je riedke ani krehké, ale guľaté a hladké. Na podnebí je štruktúra tohto vyváženého Doppio Passo nádherne ľahká. Záver tohto Doppio Passo z vinárskej oblasti Veneto je podmanivý s dobrou dochuťou.
Vinifikácia CVCB Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C.
Vyvážené víno Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C. z Talianska je cuvée vinifikované z odrôd hrozna Glera a Pinot Noir. Po zbere sa hrozno okamžite odvezie do lisovne. Tu sa triedi a starostlivo lisuje. Teraz nasleduje fermentácia základných vín.
Odporúčanie pre jedlo CVCB Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C.
Toto talianske víno si najlepšie vychutnáte veľmi dobre vychladené pri teplote 5 - 7 °C. Je ideálne ako sprievodné víno k zeleninovému šalátu s červenou repou, zelenine z woku s rybou alebo špagetám s jogurtovo-mätovým pestom.
- Več izdelkov iz Casa Vinicola Carlo Botter