🍷 Rouge Reserve Bordeaux AOC od Calvet je sametové červené víno s impozantne hladkou textúrou
🍽️ Vychutnajte si ho perfektne temperované k chutnému Boeuf Bourguignon alebo rafinovaným rukolovým penne
🌍 Tento víno, oslavujúce rozmanitosť, pochádza z renomovaných odrôd hrozna Cabernet Sauvignon a Merlot z preslávenej vinárskej oblasti Bordeaux
balenie!
Viac informácií o Rouge Reserve Bordeaux AOC - Calvet
Víno Rouge Reserve Bordeaux z vinárskej oblasti Bordeaux má v pohári hustú fialovo červenú farbu. V pohári sa toto červené víno z Calvetu prezentuje vôňou černíc a višní, ktorú dopĺňa vanilka a zelená paprika. Víno Calvet Rouge Reserve Bordeaux je nádherne suché. Toto červené víno nie je nikdy hrubé ani mdlé, ale guľaté a hladké. V chuti je štruktúra tohto silného červeného vína nádherne zamatová a krémová. V závere toto mladé víno z vinárskej oblasti Bordeaux zaujme svojou mimoriadnou dĺžkou. Opäť sa v ňom objavujú tóny višní a ostružín. V závere sa pripájajú minerálne tóny pôdy s prevahou piesku a hliny.
Vinifikácia vína Calvet Rouge Reserve Bordeaux
Toto mohutné červené víno z Francúzska sa vyrába z hrozna Cabernet Sauvignon a Merlot. V Bordeaux rastie vinič, z ktorého sa získava hrozno pre toto víno, na pôdach s obsahom piesku a hliny. Keď hrozno dosiahne dokonalú fyziologickú zrelosť, zberá sa rýchlo a v čo najchladnejšom dennom čase, aby sa zachovala jeho aróma. Po zbere sa hrozno čo najrýchlejšie dostane do vinárstva. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Nasleduje kvasenie v nerezových nádržiach pri kontrolovaných teplotách. Po skončení fermentácie môže víno Rouge Reserve Bordeaux ešte niekoľko mesiacov harmonizovať na jemných kaloch.
Odporúčanie pre jedlo Calvet Rouge Reserve Bordeaux
Toto červené víno z Francúzska si najlepšie vychutnáte pri miernej teplote 15 - 18 °C. Je ideálnym doplnkom k boeuf bourguignon, rukolovému penne alebo husacím prsiam so zázvorovou červenou kapustou a majoránkou.
- Več izdelkov iz Calvet