🍷 Grand Cru Haut-Médoc od Château Cantemerle očarí svojou elegantnou etikou a harmonickým zrením v malých drevených sudoch
🍽️ Ideálny k dusenému kurčaťu alebo špagetám s kaparovo-paradajkovou omáčkou dokonale rozvíja svoju aromatickú rozmanitosť
🌍 Tento exkluzívny červené víno spája ušľachtilé odrody hrozna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot a Petit Verdot z renomovanej oblasti Bordeaux
balenie!
Viac informácií o Grand Cru Haut-Médoc AOC - Château Cantemerle
Château Cantemerle Grand Cru Haut-Médoc je prvotriedne červené víno. Má nádherne jasnú, rubínovo červenú farbu. Toto francúzske cuvée odhaľuje v pohári nádherne výrazné tóny červených ríbezlí, černíc, sliviek a čučoriedok. Objavujú sa aj tóny opečeného dreva, tabaku a čiernych ríbezlí.
V chuti začína Grand Cru Haut-Médoc z Château Cantemerle príjemne suché, plné a aromatické. Toto husté červené víno je na podnebí vyvážené a mnohotvárne. Záver tohto červeného vína z vinárskej oblasti Bordeaux, presnejšie z Haut-Médoc, ktoré má vynikajúci potenciál na zrenie, je pôsobivý s pozoruhodnou dochuťou.
Vinifikácia Château Cantemerle Grand Cru Haut-Médoc
Toto vyvážené červené víno z Francúzska sa vyrába z odrôd Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot a Petit Verdot. Hrozno pre Grand Cru Haut-Médoc sa zbiera výlučne ručne v optimálnej zrelosti, bez použitia hrubých a málo selektívnych strojov. Po zbere sa hrozno rýchlo prepraví do vinárstva. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Nasleduje fermentácia v malých dubových sudoch pri kontrolovaných teplotách. Po vinifikácii nasleduje niekoľkomesačné zrenie na jemných kvasničných usadeninách, kým sa víno napokon naplní do fliaš.
Doporučenie pre Grand Cru Haut-Médoc z Château Cantemerle
Toto červené víno z Francúzska si ideálne vychutnajte pri teplote 15 - 18 °C so špagetami s kaparovou a paradajkovou omáčkou, duseným kuracím mäsom na červenom víne alebo pečenou teľacou pečeňou s jablkami, cibuľou a omáčkou z balzamikového octu.
Odmeny pre Grand Cru Haut-Médoc z Château Cantemerle
- Več izdelkov iz Château Cantemerle