🍷 Château La Sauvageonne La Villa očarí svojou vôňou a vysokou viskozitou, ktorá mu dodáva osobitnú eleganciu a hebkosť
🍽️ Užívajte si tento ružový víno ideálne s pečeným pstruhom s zázvorovo-hruškovou omáčkou alebo s čerstvým zeleninovým šalátom s červenou repou
🌍 S hroznom z biologicky obhospodarovaných viníc ako Grenache a Viognier sa toto víno vyníma z renomovanej oblasti Languedoc od Gérarda Bertranda
balenie!
Viac informácií o Château La Sauvageonne La Villa - Gerard Bertrand
Silné Château La Sauvageonne La Villa z pera Gerarda Bertranda vstupuje do pohára s hustou rubínovou červenou. Pootočením pohára toto ružové víno odhalí vysokú viskozitu, ktorá sa prejavuje v kostolných oknách na okraji pohára. Na podnebí sa Château La Sauvageonne La Villa od Gerarda Bertranda otvára nádherne suché, chytľavé a aromatické. Záver tohto mladého ružového vína z vinárskej oblasti Languedoc je presvedčivý s krásnou dochuťou.
Vinifikácia vína Château La Sauvageonne La Villa by Gerard Bertrand
Silné víno Château La Sauvageonne La Villa z Francúzska je cuvée, ekologicky vyrobené z odrôd hrozna Grenache, Mourvèdre, Vermentino a Viognier. Château La Sauvageonne La Villa je starosvetské víno skrz naskrz, pretože tento Francúz dýcha mimoriadnym európskym šarmom, ktorý jasne podčiarkuje úspech starosvetských vín. Skutočnosť, že hroznu Grenache, Mourvèdre, Vermentino a Viognier sa darí pod vplyvom teplého podnebia, má tiež veľmi vysoký vplyv na zrelosť hrozna. To má okrem iného za následok mimoriadne dobre vyzreté hrozno a pomerne vysoký obsah alkoholu vo víne. Hrozno pre toto ružové víno z Francúzska sa zbiera výlučne ručne, keď je dokonale zrelé. Po ručnom zbere sa hrozno čo najrýchlejšie dostane do lisovne. Tu sa vyberie a starostlivo rozdrobí. Nasleduje kvasenie v nerezových nádržiach a vo veľkom dreve pri kontrolovaných teplotách. Na konci fermentácie sa Château La Sauvageonne La Villa nechá niekoľko mesiacov ďalej harmonizovať na jemných kvasničných kaloch.
Odporúčanie pre jedlo Gerard Bertrand Château La Sauvageonne La Villa
Toto ružové víno z Francúzska si najlepšie vychutnáte mierne vychladené pri teplote 11 - 13 °C. Je ideálne ako doplnok k pečenému pstruhovi so zázvorovou hruškou, zeleninovému šalátu s červenou repou alebo zelenine z woku s rybou.
- Več izdelkov iz Gérard Bertrand