🍾 Prosecco Frizzante DOC od Cipriano di Venezia očarí svojou brilantnou platínovožltou farbou a elegantným zrastom v nerezovom tanku
🍽️ Užite si tento perlivý Prosecco dokonale vychladený k chutnému kokosovo-limetkovému rybaciemu kari alebo k lahodnému šalátu z chřestu s quinoou
🇮🇹 Tento exkluzívny Prosecco sa vyrába z prvotriednej odrody hrozna Glera v renomovanej vinárskej oblasti Benátsko
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
balenie!
Viac informácií o Prosecco Frizzante DOC - Cipriano di Venezia
V pohári má Prosecco Frizzante z pera Cipriano di Venezia žiarivo trblietavú platinovo žltú farbu. Toto Prosecco Frizzante očarí oko aj odleskami Prvý nos Prosecca Frizzante odhaľuje nuansy jabĺk, kdoulí a hrušiek. K ovocným tónom buketu sa pridávajú ešte ovocno-balsamické nuansy.
Toto ľahké Prosecco Frizzante sa na podnebí prezentuje ľahkou nohou a komplexnosťou. Vďaka vyváženej ovocnej kyslosti Prosecco Frizzante pohladí chuťové bunky zamatovým pocitom bez toho, aby mu chýbala šťavnatá živosť. V závere toto Prosecco Frizzante z vinárskej oblasti Veneto poteší výraznou dĺžkou. Opäť sa objavia tóny hrušky a jablka.
Vinifikácia Prosecco Frizzante z Cipriano di Venezia
Toto elegantné Prosecco Frizzante z Talianska sa vyrába z odrody hrozna Glera. Po zbere sa hrozno rýchlo odvezie do lisovne. Tu sa vyberie a starostlivo rozdrobí. Kvasenie potom prebieha v nerezových nádržiach pri kontrolovaných teplotách. Po ukončení fermentácie môže Prosecco Frizzante niekoľko mesiacov ďalej harmonizovať na jemných kvasničných kaloch....
Odporúčanie pre jedlo Cipriano di Venezia Prosecco Frizzante
Toto Prosecco Frizzante z Talianska ochutnajte ideálne veľmi dobre vychladené pri teplote 5 - 7 °C ako prílohu k rybiemu kari s kokosom a limetkou, omelete s lososom a feniklom alebo špargľovému šalátu s quinoou.
- Več izdelkov iz Cantine Minini