🍷 Pupitre Rosé od Cellers de l'Arboc očarúva svojou elegantnou sviežosťou a chrumkavou textúrou
🥗 Ideálny k kokosovo-limetkovému rybiemu kari a wok-zelenine s rybou, tento Cava zaručuje nezabudnuteľný zážitok z chutí
🌍 Vyrobený z hrozna Trepat, tento výnimočný Cava spája tradíciu španielskej vinárskej oblasti Katalánsko
balenie!
Viac informácií o Pupitre Rosé - Cellers de l’Arboc
Keď sa na túto Cavu pozrieme trochu bližšie, objaví sa aj krásne odlesky. Táto starosvetská Cava, ktorú je ideálne naliať do pohára na šumivé víno, vykazuje nádherne výrazné arómy pomaranča, citróna, grapefruitu a limetky, doplnené ďalšími ovocnými nuansami.
V chuti je štruktúra tejto ľahučkej Cavy nádherne ľahká a svieža. Vďaka prítomným ovocným kyselinkám je Pupitre Rosé na jazyku nádherne svieže a živé. V závere táto skladovateľná Cava z katalánskej vinohradníckej oblasti poteší dobrou dĺžkou. Opäť sa objavujú tóny pomaranča a kumkvátu.
Vinifikácia vína Pupitre Rosé z Pupitre
Toto víno sa jednoznačne zameriava na jednu odrodu hrozna, a to Trepat. Pre toto výnimočne elegantné jednodruhové víno z Pupitre sa zberalo len bezchybné hrozno. Po ručnom zbere sa hrozno okamžite odvezie do lisovne. Tu sa triedi a starostlivo drví. Potom nasleduje kvasenie vo fľaši pri kontrolovaných teplotách. Na konci .
Odporúčanie na jedlo pre Pupitre Rosé od Pupitre
Túto Cavu zo Španielska si najlepšie vychutnáte dobre vychladenú pri teplote 8 - 10 °C. Výborne sa hodí ako doplnok ku kokosovo-limovému rybiemu kari, vyprážanej zelenine s rybou alebo špagetám s jogurtovo-mätovým pestom.
- Več izdelkov iz Cellers de l’Arboc