🍇 Sushi od Arthur Metz sa vyznačuje elegantnou chrumkavou textúrou a arómami kumkvátu a marhule
🍣 Užite si tento čarovný biely víno najlepšie s teľacím cibuľovým zapekané alebo čerstvo pripraveným sushi
🌟 Vyrobené v renomovanej vinohradníckej oblasti Alsasko z ušľachtilého hrozna, ako je Gewürztraminer a Riesling
balenie!
Viac informácií o Sushi - Arthur Metz
Sushi z alsaskej vinohradníckej oblasti sa v pohári ukazuje v žiarivo trblietavej svetložltej farbe medeného zlata. Toto biele víno z Francúzska naliate do pohára na biele víno odhaľuje nádherne mladistvé a voňavé arómy kumkvátu, ružového grapefruitu, marhúľ a grapefruitu, ktoré dotvára orientálne korenie, perníkové korenie a čierny čaj.
Na jazyku sa toto ľahké biele víno vyznačuje mimoriadne sviežou textúrou. Záver tohto mladistvého bieleho vína z alsaskej vinohradníckej oblasti napokon zaujme dobrou dochuťou.
Vinifikácia vína Arthur Metz Sushi
Základom elegantného vína Sushi z Alsaska je hrozno odrôd Gewürztraminer, Muškát Alexandrijský, Rulandské šedé a Rizling rýnsky. Hrozno na výrobu tohto bieleho vína z Francúzska sa zbiera v čase optimálnej zrelosti, aby sa jeho aróma zachovala mimoriadne rýchlo a v čo najchladnejšom dennom čase. Po zbere sa hrozno okamžite odvezie do vinárstva. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Kvasenie potom prebieha v nádržiach z nehrdzavejúcej ocele pri kontrolovaných teplotách. Po skončení fermentácie môže Sushi ešte niekoľko mesiacov harmonizovať na jemných kvasničných kaloch.
Odporúčanie pre jedlo Arthur Metz Sushi
Toto francúzske biele víno si najlepšie vychutnáte veľmi dobre vychladené pri teplote 5 - 7 °C. Je ideálnym doplnkom k dusenému teľaciemu mäsu s cibuľou, červenej cibuli plnenej kuskusom a marhuľami alebo cibuľovému koláču s tymianom a, samozrejme, k sushi.
- Več izdelkov iz Arthur Metz