🍇 Cabernet Sauvignon Veneto od Cielo e Terra očarí svojou elegantnou hustotou a živými ovocnými arómami
🍽️ Vychutnajte si tento charizmatický červené víno s vyprážanou teľacou pečeňou alebo korenistým cizrnovým curry
🌍 Tento odroda Cabernet Sauvignon najvyššej kvality pochádza z malebnej Venetie
balenie!
Viac informácií o Cabernet Sauvignon Veneto - Cielo e Terra
Cabernet Sauvignon Veneto od spoločnosti Cielo e Terra z Benátska má pri vírení v pohári žiarivú fialovočervenú farbu. Prvý nos Cabernetu Sauvignon Veneto predstavuje moruše, čierne ríbezle a čučoriedky. K ovocným tónom buketu sa pripájajú vanilka, kakaové bôby a škorica.
Cabernet Sauvignon Veneto od spoločnosti Cielo e Terra je ideálny pre všetkých znalcov, ktorí majú radi suché víno. Nikdy však nie je strohé ani krehké, ako by ste prirodzene očakávali od vína s cenou nad 5 €. Textúra tohto ľahkonohého červeného vína je na podnebí nádherne hutná. Vďaka živým ovocným kyselinkám je Cabernet Sauvignon Veneto na jazyku výnimočne svieži a živý. Záver tohto červeného vína z vinárskej oblasti Veneto nakoniec poteší dobrou dochuťou.
Vinifikácia Cabernet Sauvignon Veneto od spoločnosti Cielo e Terra
Toto víno sa jednoznačne zameriava na jednu odrodu hrozna, a to Cabernet Sauvignon. Na výrobu tohto výnimočne elegantného jednodruhového vína od spoločnosti Cielo e Terra bolo použité len to najlepšie hrozno. Po zabezpečení dokonalej fyziologickej zrelosti sa hrozno pre Cabernet Sauvignon Veneto zbiera výlučne ručne bez pomoci hrubých a menej selektívnych strojov. Po ručnom zbere sa hrozno okamžite odvezie do vinárstva. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Potom nasleduje fermentácia v nerezových nádržiach pri kontrolovaných teplotách. Po ukončení fermentácie môže Cabernet Sauvignon Veneto niekoľko mesiacov ďalej harmonizovať na jemných kvasničných usadeninách.
Doporučenie pre Cielo e Terra Cabernet Sauvignon Veneto
Toto červené víno z Talianska si ideálne vychutnajte pri teplote 15 - 18 °C s pečenou teľacou pečeňou s jablkami, cibuľou a omáčkou z balzamikového octu, cícerovým kari alebo husacími prsiami so zázvorovo-červenou kapustou a majoránkou.