🥂 Prosecco Brut M.M. sa nadchýna lesklou, platinovo žltou farbou a živým, dlhotrvajúcim perlovo-šperkovým efektom
🍴 Perfektne vychladený je ideálnym spoločníkom pre čerstvé zeleninové šaláty a lahodné rybie jedlá
🍇 Vyrobený spoločnosťou La Montecchia z kvalitných hrozna Glera, ktoré rastú na minerálnych pôdach Benátska
Prosecco Brut M.M. - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
balenie!
Viac informácií o Prosecco Brut M.M. - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Prosecco Brut M.M. z La Montecchia v Benátsku má v pohári brilantnú platinovo žltú farbu. Bublinky tohto šumivého vína sú v pohári vitálne a dlho vydržia. Vo vôni sa toto šumivé víno La Montecchia prezentuje všetkými druhmi agátu.
V chuti je štruktúra tohto ľahkonohého sektu nádherne ľahká, svieža a krémová. Záver tohto šumivého vína z vinohradníckej oblasti Benátsko napokon poteší krásnym dozvukom. Záver sprevádzajú aj minerálne tóny z pôdy, v ktorej prevládajú vulkanické horniny.
Vinifikácia Prosecco Brut M.M. od La Montecchia
Toto víno sa jednoznačne zameriava na jednu odrodu hrozna, a to Glera. Na výrobu tohto nádherne elegantného odrodového vína od spoločnosti La Montecchia bol použitý len ten najlepší hroznový materiál. V Benátsku rastie vinič, z ktorého sa získava hrozno pre toto víno, na pôde z vulkanických hornín. Po zbere sa hrozno okamžite prevezie do lisovne. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Teraz nasleduje fermentácia základného vína.
Návody na podávanie vína La Montecchia Prosecco Brut M.M.
Toto šumivé víno z Talianska sa najlepšie podáva vychladené pri teplote 5 - 7 °C k zeleninovému šalátu s červenou repou, pečenému pstruhovi so zázvorovou hruškou alebo ovocnému endívovému šalátu.
- Več izdelkov iz Conte Emo Capodilista - La Montecchia