- Tento odrodový červené víno dokonale dopĺňa jedlá ako kačacia prsia so sladkým hrachom alebo plnené papriky
- Jeho pôvod z Piemontu robí toto víno typickým zástupcom vín z chladu pestovateľskej oblasti
- Silné červené víno, prvotriedne napríklad na romantickú večeru
Il Vino Del Maestro Barbera Asti Superiore - Stella
balenie!
Viac informácií o Il Vino Del Maestro Barbera Asti Superiore - Stella
Mocné víno Il Vino Del Maestro Barbera Asti Superiore od Stelly sa rozlieva v pohári hustou rubínovočervenou farbou. Vo vôni tohto červeného vína Stella sa objavujú najrôznejšie slivky, černice a figy.
Víno Stella Il Vino Del Maestro Barbera Asti Superiore je nádherne suché. Toto červené víno nie je nikdy hrubé ani mdlé, ale guľaté a hladké. Na podnebí je textúra tohto mohutného červeného vína nádherne zamatová a mäsitá. V závere toto víno z vinárskej oblasti Piemont poteší krásnou dĺžkou. Opäť sa objavujú tóny sliviek a fíg. V závere sa pripájajú minerálne tóny pôdy s prevahou vápenca a piesku.
Vinifikácia vína Stella Il Vino Del Maestro Barbera Asti Superiore
Toto červené víno sa jednoznačne zameriava na jednu odrodu hrozna, a to Barberu. Na výrobu tohto úžasne silného jednodruhového vína od spoločnosti Stella bolo použité len prvotriedne hrozno. V Piemonte rastie vinič, z ktorého sa získava hrozno pre toto víno, na pôdach z piesku a vápenca. Po zbere sa hrozno okamžite odvezie do vinárstva. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Nasleduje kvasenie v nerezových nádržiach pri kontrolovaných teplotách. Po skončení fermentácie môže víno Il Vino Del Maestro Barbera Asti Superiore pokračovať v harmonizácii na jemných kvasničných kaloch po dobu 29 mesiacov.
Návody na podávanie vína Il Vino Del Maestro Barbera Asti Superiore by Stella
Toto talianske červené víno si najlepšie vychutnáte pri miernej teplote 15 - 18 °C. Je ideálne ako sprievodné víno k zeleninovému kuskusu s hovädzími mäsovými guľkami, dusenému kurčaťu na červenom víne alebo plneným paprikám.
- Več izdelkov iz Stella