🍷 Rennina Brunello di Montalcino očarí svoju hustou, rubínovou farbou a úžasnou, mäsitou textúrou znalcom a milovníkom
🍽️ Vychutnajte si tento výnimočný červené víno z Talianska perfektne temperované k lahodným jedlám, ako sú plnené červené cibule alebo jemná kačacia hrudník
🏞️ Vyrobené z vzácnej hrozna Sangiovese ukazuje autentické terroir Toskánska a nezameniteľný rukopis slávneho vinárstva Gaja
balenie!
Viac informácií o Rennina Brunello di Montalcino 1,5 l Magnum DOCG - Gaja
V pohári ponúka Rennina Brunello di Montalcino 1,5 l Magnum od Gaja hustú rubínovo červenú farbu. Mierne sklonená, na okrajoch je rozpoznateľný prechod odtieňa do granátovo červenej. V chuti začína Rennina Brunello di Montalcino 1,5 l Magnum od Gaja nádherne aromatické, ovocné a vyvážené. Na jazyku sa toto mohutné červené víno vyznačuje neuveriteľne mäsitou a hustou štruktúrou. Záver tohto červeného vína z vinárskej oblasti Toskánsko, ktoré je veľmi schopné dozrievať, je napokon presvedčivý so značným dozvukom. Záver sprevádzajú aj minerálne aspekty pôdy s prevahou ílu.
Vinifikácia Gaja Rennina Brunello di Montalcino 1,5 l Magnum
Toto červené víno sa jednoznačne zameriava na jednu odrodu hrozna, a to Sangiovese. Pre toto nádherne silné jednodruhové víno od spoločnosti Gaja sa zberalo len bezchybné hrozno. V Toskánsku rastie vinič, z ktorého pochádza hrozno pre toto víno, na ílovitých pôdach. Po zbere sa hrozno rýchlo odvezie do vinárstva. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Nasleduje kvasenie pri kontrolovaných teplotách. Po kvasení nasleduje zrenie.
Odporúčanie pre jedlo Rennina Brunello di Montalcino 1,5 l Magnum od Gaja
Vyskúšajte toto červené víno z Talianska, ktoré je najlepšie temperovať pri teplote 15 - 18 °C ako sprievodné víno k červenej cibuli plnenej kuskusom a marhuľami, pečeným sladkým zemiakom so syrom feta alebo kačacím prsiam s cukrovými lupienkami.
- Več izdelkov iz Angelo Gaja