🍇 Mandrarossa Nero d'Avola Bio Rosso DOC od Cantine Settesoli očarúva svojou sametovou štruktúrou a starostlivým zrením na jemných kvasniciach
🍽️ Užívajte si tento aromatický červené víno k plneným paprikám a cestovinám s klobásovými guľkami pre neopakovateľný chuťový zážitok
🌍 Toto exkluzívne víno pochádza z vápenatých pôd Sicílie a je vinifikované z renomovanej odrody hrozna Nero d'Avola
balenie!
Viac informácií o Mandrarossa Nero d'Avola Bio Rosso DOC - Cantine Settesoli
V pohári má Mandrarossa Nero d'Avola Costadune z Cantine Settesoli jasne fialovú farbu. V pohári toto červené víno z Cantine Settesoli odhaľuje vôňu sliviek, moruší, černíc, sliviek a čiernych čerešní, ktorú dopĺňajú ďalšie ovocné nuansy. V chuti začína Mandrarossa Nero d'Avola Costadune z Cantine Settesoli príjemne aromatické, ovocné a vyvážené. Toto zamatové červené víno sa na podnebí prezentuje ako vyvážené a mnohotvárne. V závere toto mladé červené víno z vinárskej oblasti Sicílie poteší dobrou dĺžkou. Opäť sa objavujú tóny sliviek a čiernych čerešní. V dochuti sa pridávajú minerálne tóny pôdy s prevahou vápenca.
Vinifikácia Mandrarossa Nero d'Avola Costadune z Cantine Settesoli
Toto vyvážené červené víno z Talianska sa vinifikuje z odrody hrozna Nero d'Avola. Na Sicílii rastie vinič, z ktorého sa získava hrozno pre toto víno, na vápencovej pôde. Po zbere sa hrozno okamžite odvezie do vinárstva. Tu sa vyberú a starostlivo rozoberú. Nasleduje kvasenie v nerezových nádržiach pri kontrolovaných teplotách. Po kvasení nasleduje niekoľko mesiacov zrenia na jemných kvasničných usadeninách a víno sa napokon plní do fliaš. Po zrení v sude nasleduje výrazné zrenie vo fľaši, ktoré robí toto červené víno ešte komplexnejším.
Odporúčanie pre jedlo Cantine Settesoli Mandrarossa Nero d'Avola Costadune
Vychutnajte si toto červené víno z Talianska ideálne temperované pri teplote 15 - 18 °C ako prílohu k plneným paprikám, cestovinám s klobásovými knedľami alebo červenej cibuli plnenej kuskusom a marhuľami.
- Več izdelkov iz Cantine Settesoli