- Tento výrazný červené víno dokonale dopĺňa jedlá ako kačacia prsia s zázvorovou červenou kapustou a majoránkou alebo jahňacina s cícerom a sušenými figami
- Jeho pôvod z Lazia robí toto víno typickým zástupcom vín zo Starého sveta
- Toto talianske červené víno je vynikajúce
Tyto Olevano Romano Superiore - Antonelli Marco
balenie!
Viac informácií o Tyto Olevano Romano Superiore - Antonelli Marco
V pohári ponúka Tyto Olevano Romano Superiore od Antonelli Marco hustú rubínovo červenú farbu. Prvá vôňa Tyto Olevano Romano Superiore lichotí tónmi čučoriedok, černíc, sliviek a višní. K ovocným tónom buketu sa pridávajú ďalšie ovocno-balzamické nuansy.
Toto talianske víno chutí príjemne sucho. Bolo plnené do fliaš s výnimočne nízkym obsahom zvyškového cukru. Ako sa od vína očakáva, toto talianske víno prirodzene očarí tou najjemnejšou vyváženosťou napriek všetkej svojej suchosti. Chuť nevyhnutne nepotrebuje cukor. Toto ľahké, svieže a hodvábne červené víno sa na jazyku prezentuje tlakom a komplexnosťou. Záver tohto červeného vína z vinárskej oblasti Lazio napokon presvedčí krásnym dozvukom. Záver sprevádzajú aj minerálne tóny z pôdy, v ktorej dominuje íl a vulkanická hornina.
Vinifikácia Antonelli Marco Tyto Olevano Romano Superiore
Toto silné červené víno z Talianska sa vyrába z odrody hrozna Bombino Nero. Hrozno rastie v optimálnych podmienkach v Laziu. Vinič tu zapustil korene hlboko do pôdy z ílu a sopečných hornín. Po zbere sa hrozno okamžite odváža do vinárstva. Tu sa vyberie a starostlivo rozdrví. Kvasenie potom prebieha v nádržiach z nehrdzavejúcej ocele pri kontrolovaných teplotách. Na konci fermentácie sa Tyto Olevano Romano Superiore nechá 12 mesiacov harmonizovať na jemných kaloch.
Návody na podávanie Tyto Olevano Romano Superiore by Antonelli Marco
Toto talianske červené víno si najlepšie vychutnáte pri teplote 15 - 18 °C. Je ideálne ako doplnok ku kačacím prsiam s cukrovým hráškom, plneným paprikám alebo zeleninovému kuskusu s hovädzími mäsovými guľkami.
- Več izdelkov iz Antonelli Marco