🍷 Mandrarossa Rupenera Merlot z Cantine Settesoli očaruje svojou plnou ovocnou chuťou a komplexnou eleganciou
🍽️ Tento červené víno ideálne ladí s bohatým teľacím cibuľovým zapekancom alebo klasickým Boeuf Bourguignon
🌳 Výlučne z kvalitnej odrody Merlot lisovaného na vápenatých pôdach Sicílie
balenie!
Viac informácií o Mandrarossa Rupenera Merlot - Cantine Settesoli
V pohári má Mandrarossa Rupenera Merlot z Cantine Settesoli jasne fialovú farbu. V pohári tohto červeného vína z Cantine Settesoli sa prejavuje vôňa sliviek, čerešní Morello, ruží, šeříkov a fialiek, doplnená vôňou garrigue, borievky a stredomorských bylín. V chuti sa Mandrarossa Rupenera Merlot z Cantine Settesoli otvára príjemne aromatické, ovocné a vyvážené. V závere toto mladé červené víno z vinárskej oblasti Sicílie poteší dobrou dĺžkou. Opäť sa objavujú tóny čiernych čerešní a sliviek. V závere sa pridávajú minerálne tóny pôdy s prevahou vápenca.
Vinifikácia Mandrarossa Rupenera Merlot z Cantine Settesoli
Vyvážené víno Mandrarossa Rupenera Merlot z Talianska je jednodruhové víno vyrobené z odrody Merlot. Na Sicílii rastie vinič, z ktorého sa získava hrozno pre toto víno, na vápencovej pôde. Po zbere sa hrozno dostáva do vinárstva čo najrýchlejšie. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Nasleduje kvasenie v nerezových nádržiach pri kontrolovaných teplotách. Po ukončení fermentácie môže Mandrarossa Rupenera Merlot ešte 6 mesiacov harmonizovať na jemných kvasničných kaloch. Po zrení v sude nasleduje dlhé zrenie vo fľaši, ktoré robí toto červené víno ešte komplexnejším.
Odporúčanie na jedlo pre Cantine Settesoli Mandrarossa Rupenera Merlot
Vychutnajte si toto červené víno z Talianska ideálne temperované pri teplote 15 - 18 °C ako sprievodné víno k dusenému teľaciemu mäsu s cibuľou, pórovej polievke alebo boeuf bourguignon.
- Več izdelkov iz Cantine Settesoli