- Tento červené víno výborne dopĺňa jedlá ako kačacia prsia so zázvorovou červenou kapustou a majoránkou alebo pražená teľacia pečeň s jablkami, cibuľou a balzamikovou omáčkou
- Zrenie v nerezovom tanku robí toto červené víno obzvlášť hodvábnym
- Toto talianske červené víno je prvotriedne vhodné
Pfersen Rosso - Angelica
balenie!
Viac informácií o Pfersen Rosso - Angelica
Lahkonohé Pfersen Rosso od Angeliky sa v pohári rozprskne brilantnou fialovou farbou. V pohári toto červené víno z Angeliky odhaľuje vôňu malín a černíc, ktorú dopĺňa lesná pôda, garrigue a čučoriedky. Angelica Pfersen Rosso sa znalcom vína prezentuje ako príjemne suché. Toto červené víno nie je nikdy hrubé ani mdlé, ale guľaté a hladké. Ľahkonohé a viacvrstvové, toto mäsité, zamatové a husté červené víno sa prezentuje na podnebí. V závere toto víno z vinárskej oblasti Trentino-Alto Adige poteší krásnou dĺžkou. Opäť sa objavujú tóny malín a černíc.
Vinifikácia Angelica Pfersen Rosso
Toto elegantné červené víno z Talianska sa vyrába z odrôd hrozna Rossara, Pavana, Lagrein, Negrara a Pinot Noir. Po ručnom zbere sa hrozno okamžite odvezie do lisovne. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Kvasenie potom prebieha v nerezových nádržiach pri kontrolovaných teplotách. Po kvasení nasleduje niekoľko mesiacov zrenia na jemných kvasničných usadeninách, kým sa víno nakoniec stiahne.
Odporúčanie vína Pfersen Rosso by Angelica
Toto červené víno z Talianska si najlepšie vychutnáte pri teplote 15 - 18 °C ako prílohu k dusenému kurčaťu na červenom víne, kačacím prsiam s cukrovým hráškom alebo plnenej paprike.
- Več izdelkov iz Angelica