🍷 Doppio Passo Appassimento láka svojou sametovou textúrou a pôsobivým zrením v dube po dobu 12 mesiacov
🍽️ Užite si ho perfektne temperovaný k cestovinám s brúsenými klobásami alebo k tradičnému Boeuf Bourguignon
🇮🇹 Vyrobený z vzácnej odrody hrozna Primitivo od Casa Vinicola Carlo Botter z slnečného regiónu Apúlia
Dodacia lehota ca 5-7 pracovné dni
balenie!
Viac informácií o Doppio Passo Appassimento Puglia IGT - CVCB
CVCB Doppio Passo Appassimento je prvotriedne Doppio Passo v skle. Má nádherne hustú rubínovo červenú farbu. Vôňa tohto červeného vína z Apúlie poteší tónmi čerešní Morello, čiernych ríbezlí, sliviek a černíc. Ak sledujeme vôňu ďalej, do hry vstupuje škorica, opečený barik a čierny čaj.
Toto červené od CVCB je dobrou voľbou pre všetkých milovníkov suchého vína. Nikdy však nie je riedke ani krehké, ale guľaté a hladké. Na jazyku sa toto mohutné víno Doppio Passo vyznačuje neuveriteľne zamatovou a hutnou textúrou. Záver tohto červeného vína z vinárskej oblasti Apúlia je podmanivý s pozoruhodnou dochuťou.
Vinifikácia Doppio Passo Appassimento od CVCB
Toto silné červené víno z Talianska sa vyrába z odrody hrozna Primitivo. Hrozno pre toto Doppio Passo z Talianska sa zbiera výlučne ručne v čase optimálnej zrelosti. Po ručnom zbere sa hrozno rýchlo dostane do vinárstva. Tu sa vyberie a starostlivo rozdrví. Kvasenie potom prebieha vo veľkom dreve pri kontrolovaných teplotách. Po fermentácii dozrieva Doppio Passo Appassimento ďalších 12 mesiacov v dubových sudoch.
Odporúčanie pre Doppio Passo Appassimento od CVCB
Tento Doppio Passo z Talianska ideálne temperovaný pri teplote 15 - 18 °C môžete ochutnať ako prílohu k cestovinám s klobásovými knedľami, špenátovému gratinovanému mäsu s mandľami alebo boeuf bourguignon.
- Več izdelkov iz Casa Vinicola Carlo Botter