- Tento odrodový červené víno dokonale ladí s kačací prsní steak s zázvorovým červeným kapustou a majoránkou alebo boeuf bourguignon
- Milovníkovi sa toto víno z Benátska ukáže ako obzvlášť vyvážené
- Ideálne červené víno, prvotriedne mimo iného na romantickú večeru
Come Un Pino Nero - Le Vigne Di San Pietro
balenie!
Viac informácií o Come Un Pino Nero - Le Vigne Di San Pietro
Víno Come Un Pino Nero z Le Vigne Di San Pietro v Benátsku má v pohári jasnú rubínovočervenú farbu. Buket tohto červeného vína z Benátska je podmanivý s tónmi ostružín. Ak sledujeme arómu ďalej, pridávajú sa čierne čerešne, lesná pôda a čučoriedky.
Vínko Le Vigne Di San Pietro Come Un Pino Nero sa milovníkom vína predstavuje nádherne suché. Toto červené víno nie je nikdy hrubé ani mdlé, ale guľaté a hladké. Na jazyku sa toto dobre vyvážené červené víno vyznačuje neuveriteľne mäsitou, zamatovou a hustou textúrou. Záver tohto červeného vína z vinohradníckej oblasti Veneto je nakoniec presvedčivý s krásnou dochuťou.
Vinifikácia vína Come Un Pino Nero z Le Vigne Di San Pietro
Vyvážené Come Un Pino Nero z Talianska je jednodruhové víno vyrobené z odrody Corvina. Po zbere sa hrozno rýchlo odvezie do vinárstva. Tu sa vyberú a starostlivo rozdrvia. Nasleduje kvasenie v nerezových nádržiach a vo veľkom dreve pri kontrolovaných teplotách. Po kvasení nasleduje niekoľko mesiacov zrenia na jemných kvasničných usadeninách a nakoniec sa víno plní do fliaš.
Doporučenie pre Come Un Pino Nero od Le Vigne Di San Pietro
Toto červené víno z Talianska si najlepšie vychutnáte pri teplote 15 - 18 °C ako prílohu k pečenej teľacej pečeni s jablkami, cibuľou a omáčkou z balzamikového octu, kačacím prsiam s cukrovým hráškom alebo husacím prsiam so zázvorovou červenou kapustou a majoránkou.
- Več izdelkov iz Le Vigne di San Pietro