🍇 Trebbiano Gagio od Dalle Nostre Mani očarúva svojou chrumkavou a aromatickou povahou, ktorá vzniká elegantným zrením v nerezových tankoch
🍽️ Užívajte si tento osviežujúce občerstvenie bio bieleho vína perfektne s cestovinami so jogurtovo-mätovým pestom alebo šalátom z chřestu s quinou
🇮🇹 Vyrobené z ušľachtilých hrozien odrôd Malvasia Bianca a Trebbiano, toto víno rastie na slnečných viniciach Talianska
Trebbiano Gagio - Dalle Nostre Mani
balenie!
Viac informácií o Trebbiano Gagio - Dalle Nostre Mani
Trebbiano Gagio z Dalle Nostre Mani v Toskánsku má v pohári žiarivú, svetložltú farbu. Vôňa tohto bieleho vína z Toskánska očarí vôňou ananásu a broskýň. Ak sledujeme vône ďalej, pridáva sa med.
V chuti začína víno Trebbiano Gagio z Dalle Nostre Mani nádherne aromatické, ovocné a vyvážené. V chuti je štruktúra tohto ľahkonohého bieleho vína nádherne svieža. V závere toto víno z toskánskej vinohradníckej oblasti poteší krásnou dĺžkou. Opäť sa objavujú tóny ananásu a broskýň. V závere sa pridávajú minerálne tóny pôdy s prevahou ílu.
Vinifikácia vína Trebbiano Gagio z Dalle Nostre Mani
Základom elegantného vína Trebbiano Gagio z Talianska je hrozno odrôd Malvasia Bianca a Trebbiano. Hrozno rastie v optimálnych podmienkach v Toskánsku. Vinič tu zapustil korene hlboko do ílovitej pôdy. Po ručnom zbere sa hrozno okamžite odváža do vinárstva. Tu sa vyberie a starostlivo rozoberie. Kvasenie potom prebieha v nádržiach z nehrdzavejúcej ocele pri kontrolovaných teplotách. Po vinifikácii nasleduje niekoľkomesačné zrenie na jemných kvasničných usadeninách, kým sa víno nakoniec stiahne.
Návody na podávanie vína Trebbiano Gagio by Dalle Nostre Mani
Toto organické biele víno z Talianska by sa malo podávať ideálne dobre vychladené pri teplote 8 - 10 °C ako príloha k špagetám s jogurtovo-mätovým pestom, špargľovému šalátu s quinoou alebo špagetám s kaparovo-tomatovou omáčkou.
- Več izdelkov iz Dalle Nostre Mani