- Tento čisto odrodový červený víno vynikajúco dopĺňa jedlá ako dušené kura na červenom víne alebo Boeuf Bourguignon
- Tomu, kto si vychutnáva, sa tento víno z Benátského regiónu ukazuje ako mimoriadne vyvážené
- Tento taliansky červený víno je vynikajúci na použitie
Cabernet Franc P.200 - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
balenie!
Viac informácií o Cabernet Franc P.200 - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Cabernet Franc P.200 z La Montecchia v Benátsku má v pohári jasne fialovú farbu. Toto jednodruhové talianske víno lichotí v pohári nádherne komplexnými tónmi černíc. Okrem toho sa v ňom objavujú tóny čučoriedok a korenia.
La Montecchia Cabernet Franc P.200 sa milovníkom vína prezentuje príjemne suchým. Toto červené víno nikdy nepôsobí hrubozrnne alebo mdlo, ako by sa dalo od vína očakávať. Na podnebí je textúra tohto vyváženého červeného vína nádherne mäsitá a hutná. Záver tohto červeného vína z vinohradníckej oblasti Benátsko napokon poteší krásnym dozvukom. Záver sprevádzajú aj minerálne aspekty pôdy, v ktorej dominuje bridlica a íl.
Vinifikácia Cabernet Franc P.200 z La Montecchia
Toto vyvážené červené víno z Talianska sa vyrába z odrody Cabernet Franc. V regióne Veneto rastú viničné kríky, z ktorých sa získava hrozno pre toto víno, na ílovitých a bridlicových pôdach. Po ručnom zbere sa hrozno rýchlo dostane do vinárstva. Tu sa triedi a starostlivo rozoberá. Kvasenie potom prebieha v nádržiach z nehrdzavejúcej ocele a betónu pri kontrolovaných teplotách. Po vinifikácii nasleduje niekoľkomesačné zrenie na jemných kvasničných usadeninách, po ktorom sa víno napokon plní do fliaš.
Doporučenie pre La Montecchia Cabernet Franc P.200
Toto červené víno z Talianska by sa malo ideálne podávať pri teplote 15 - 18 °C ako príloha k boeuf bourguignon, dusenému kurčaťu na červenom víne alebo dusenému jahňaciemu mäsu s cícerom a sušenými figami.
- Več izdelkov iz Conte Emo Capodilista - La Montecchia